Geen categorie

Van burn-out naar veerkracht

Kleine dingen worden enorm groot. Organiseren of beslissingen nemen wordt onmogelijk. De een kan geen stap meer zetten, de ander kan geen letter meer lezen. Mensen met een burn-out voelen zich letterlijk opgebrand. Je bent geestelijk en lichamelijk volledig uitgeput. Bewust of onbewust heb je al maanden of zelfs jaren klachten genegeerd totdat die chronische stresssituatie maakt dat je letterlijk omvalt.

ACT Approach begeleid mensen die last hebben van stress en burn-outklachten met Acceptance and Commitment Coaching om een waardevol leven te leiden: dat je leeft op een manier die overeenkomt met wat echt belangrijk voor je is en waar je energie van krijgt. ACT is een heel concreet, wetenschappelijk onderbouwd model, waarvan de effectiviteit voor mensen met een burn-out en stressklachten duidelijk is aangetoond.

In ACT spreken we over veerkracht of “psychologische flexibiliteit”: hoe groter die flexibiliteit, hoe minder kans op psychische klachten en hoe lager de flexibiliteit, hoe groter het risico op klachten. ACT Approach helpt je om psychologisch flexibeler te worden.

ACT Approach is een initiatief van relaxcoach Katja le Clercq. Katja heeft ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die chronisch in de hoogste versnelling leven, zichzelf op de allerlaatste plaats zetten en moeite hebben met grenzen stellen.

Zoek je ondersteuning? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Dat kan via 06-28 90 2558 of via katja@act-approach.nl.

Deze website is nog ‘under construction’. Excuus hiervoor!

author-sign

Recommended Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.